Actief

Fractie Actief: “En nu op naar de Isselt!”

isselt

Burgemeester Bolsius heeft besloten zijn gedoogvergunning voor de coffeeshop Snouckaertlaan in te trekken vanwege alle bezwaren.
Gefeliciteerd aan de omwonenden in hun succesvolle strijd tegen een oliedom besluit. Maar: laat een overwinning van het gezonde verstand niet ook een overwinning voor de overlast en voor de illegale handel worden!

Actief geeft op niemand toe als het gaat om de strijd voor meer coffeeshops in de stad; de motie die eindelijk Bolsius dwong om daaraan te gaan werken was van ons, en we hebben sindsdien – via schriftelijke vragen, een motie en de actualiteitenraad – druk op de ketel gehouden. Ondanks dat werkt gemeente Amersfoort hieraan als een slak met reuma in de terminale fase.
En de Snouckaertlaan was altijd de verkeerde keuze. Te dicht bij twee andere coffeeshops, een buurt vol voorspelbaar bezwaar en een straat ongeschikt voor veel verkeer (klanten die uit de regio komen).
Tenminste drie kandidaten willen aan de slag op de Isselt: nauwelijks bewoners en goed ingericht op veel verkeer. Nu eindelijk doorpakken en daar vergunningen verlenen! En nu eens een keertje snel graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *